ثبت طرح صنعتی

طبق ماده ۲۰ قانون طرحهای صنعتی هرگوتنه ترکیب خطوط یا رنگها و هرگونه شکل سه بعدی  با خطوط ، رنگها و یا بدون آن ، به گونه ای که ترکیب یا شکل یک فرآورده صنعتی یا محصولی از صنایع دستی را تغییر دهد طرح صنعتی است .
مهم ترین نکته در خصوص طرح صنعتی همانطورکه در قانون آمده است جدید یا اصیل بودن است که این بدان معناست که طرح نباید از طریق انتشار یا برحسب مورد قبل از حق تقدم اظهارنامه برای عموم افشاء شده باشد.
اظهارنامه باید در بردارنده مشخصات طرح باشد و ممکن است طراح به غیر از متقاضی باشد که در قسمت اخیر باید ذیحق بودن متقاضی برای ثبت طرح صنعتی محرز باشد. همچنین ممکن است طراحان متعدد و مالکیت نیز مختص یه یک شخص حقیقی یا حقوقی نباشد.
اداره مالکیت صنعتی پس از بررسی اظهارنامه در صورت کامل بودن مدارک و وجود شرایط لازم که در مطالب فوق به آن اشاره شد ، طرح صنعتی را ثبت و آگهی مربوط به انتشار آن را جهت درج در روزنامه رسمی صادر می نماید و پس از از انتشار آن در روزنامه رسمی گواهی ثبت آن را به نام متقاضی صادر می نماید . در غیر اینصورت آن را مردود اعلام می نماید .

مراحل ثبت طرح صنعتی
۱- ثبت اظهارنامه الکترونیکی طرح صنعتی  ۲-صدور آگهی رسمی ثبت طرح صنعتی  ۳- صدور گواهی ثبت طرح صنعتی

مدارک لازم جهت ثبت طرح صنعتی
۱- تکمیل اظهارنامه الکترونیکی   ۲- کپی شناسنامه و کارت ملی طراح (حتماً باید شخص حقیقی باشد)   ۳-عکس طرح صنعتی مورد تقاضا (از ۶ نمای مختلف که گویای تمام زوایای طرح صنعتی باشد)   ۴- کپی شناسنامه و کارت ملی مالک طرح صنعتی و در صورتیکه شخص حقوقی باشد کپی روزنامه تأسیس
شایان ذکر است مطالب فوق به صورت موجز و مختصر بوده و مراحل ثبت و اداری آن دارای نکات ظریف و خاص می باشد . موسسه چتر عدالت ایرانیان با بهره گیری از وکلای پایه یک و متخصص در زمینه ثبت طرحهای صنعتی آمادگی دارد تا در این خصوص علاوه بر مشاوره تخصصی نسیبت به ثبت طرح های صنعتی و دعاوی مربوط به طرح های صنعتی در کنار شما شهروندان محترم قدم بردارد . و حامی حقوق شما

 

ثبت اختراع

طبق ماده ۱ قانون ثبت اختراع : اختراع نتیجه فکر فرد یا افراد است که برای اولین بار فرآیند یا فرآورده ای خاص را ارائه می کند و مشکلی را در یک حرفه ،فن،فناوری،صنعت و مانند آنها حل می نماید.
طبق توضیح ماده ۱ قانون ثبت ، اختراعی که کاربردی و دارای ابتکار و جدید نباشد قابلیت ثبت ندارد.
امروزه با توجه به مقررات جدید قانون ثبت اختراعات و نیاز به تایید مراحل مختلف از سوی مراجع ذیصلاح ،ثبت اختراع یک موضوع تخصصی به حساب می آید که این امر توسط وکلای متخصص ثبی در موسسه حقوقی چتر عدالت ایرانیان صورت می پذیرد.
اولین قدم در راستای ثبت اختراع ،تکمیل اظهارنامه به صورت الکترونیکی در پایگاه اینترنتی اداره کل مالکیت صنعتی می باشد که از جمله مراحل آن تعیین موضوع اختراع ،توصیف ادعا ،خلاصه ای از توصیف اختراع و در صورت لزوم ارائه نقشه مربوط به اختراع می باشد.

شما می توانید قبل از اقدامات ثبتی  مشاوره حضوری را با وکلای متخصص ثبتی  موسسه تجربه نمایید.

 

پلمپ دفاتر قانونی

کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی اعم از شرکتها و موسسات و افراد که طبق قانون ملزم به پرداخت مالیات هستند باید از سازمان امور مالیاتی دفاترقانونی را دریافت و کلیه امور وفعالیتهای مربوطه را در آن درج نمایند.

هدف از استفاده از این دفاتر که در قانون تجارت تعریف شده اند این است که در آخر هر سال مالی و زمان تحویل اظهارنامه مالیاتی به اداره دارایی ارائه می گردد تا بر اساس مندرجات آن و البته با لحاظ اینکه شرایطی که قانون مقرر داشته رعایت شده باشد از جمله اینکه به ترتیب و بدون تراشیدگی و خط خوردگی ولاک گیری  باشدو… مبنای تعیین مالیات خواهد بود.در غیر اینصورت مالیات به صورت علی الراس تعیین و مشمول جریمه مالیاتی خواهند شد.

مدارک لازم جهت پلمپ دفاتر:

کپی شناسنامه و کارت ملی مدیرعامل

کپی روزنامه رسمی تاسیس و آخرین تغییرات در صورت تغییر داشتن

مهر شرکت

پروسه پلمپ دفاتر بین ۱ روز کاری تا ۱ماه انجام می گیرد.